Scroll down

SEGMENT

Het bedrijf

Van digitale customer experience tot advertising, marketing automation en datawarehousing - het is nu belangrijker dan ooit om first-party klantdata in bedrijfskritische systemen te verwerken. Segment is een leidend ‘data infrastructuur platform’ dat in de VS werkt voor klanten als Uber, AirBnb, Levi’s en TrustPilot. Bij hun introductie in Nederland hebben zij Allisy benoemd tot hun eerste Nederlandse Channel Partner.

Allisy en Segment

Om onze positie als een sterke en onafhankelijke adviseur te verstevigen, blijven we samenwerkingsverbanden aangaan met de toonaangevende martech-platformen in de wereld.

 

Segment is een van de partners waar Allisy een groot potentieel ziet in de manier waarop zij de uitdagingen op het gebied van datafragmentatie en identiteitsmanagement voor onze klanten in Nederland oplossen.

Met Segment kunnen bedrijven hun klantgegevens verzamelen, beheren en doorsturen naar elke business unit. Dit lost het probleem op van ongestructureerde data in verschillende systemen. Met behulp van Segment kunnen bedrijven hun first-party data verzamelen, verenigen en koppelen met 200+ tools, zoals Google Analytics, Salesforce, Amazon en Slack, zodat deze tools kunnen worden gebruikt om betere beslissingen, producten en ervaringen te creëren.

Werken met Segment stelt Allisy in staat om onze klanten slimmer te maken met behulp van hun klantdata, wat leidt tot sterkere klantrelaties en groei voor hun bedrijf. We zijn gekozen om Segment's eerste gecertificeerde consulting partner in Nederland te zijn.

Wordt gebruikt door:

Wil je meer weten over hoeveel waarde een middleware oplossing jou kan opleveren?

BELOFTE

Het resultaat is een business oplossing die aansluit op jouw behoefte en KPI’s. Hierbij zijn onze oplossingen altijd

 

SECURE

SCALABLE

PRIVATE

CONTROLLED

GDPR-READY

Allisy is de enige Segment Certified Partner in Nederland

CONTACT US

Allisy B.V.

Maassluisstraat 2 

1062 GD Amsterdam

Tel: +31 (0)20 772 65 62

© 2018 by Allisy

 

KVK: 72829540 

BTW: 859252309B01